lauantai 11. tammikuuta 2014

Tauon paikka

Kai se on sitten uskallettava julkasta tämäkin postaus, jota oon mun pääkopassa pyöritellyt jo usean kuukauden ajan. Niinkun ootte varmaan huomannu, mulla ei oo nyt lähiaikoina ollu kunnolla tai oikeestaan melkeen yhtään aikaa tälle blogille. Se johtuu siitä et tällä hetkellä mun elämä on vaan niin täynnä tekemistä etten oo pitkään aikaan kerenny kantamaan kameraa mukana missään, puhumattakaan koneen avaamisesta. Oon vaan yksinkertasesti halunnu nauttia täysillä jokaisesta päivästä, ja koneella istuminen ei oo ehkä tuntunu just siltä täysillä elämiseltä. Inspis ja innostuskin tätä blogia kohtaan ei oo ollu nyt lähiaikoina mikään paras mahollinen, eikä tällänen postaustahti oo edes teidän lukijoiden kannalta kenellekään eduksi. Aika luopua siis ainakin joksikin aikaa tästä rakkaasta harrastuksesta, mut eihän sitä tiiä jos jonkun ajan päästä innostus iskee muhun taas uudestaan! Nyt viimeaikoina blogia ajatellessa mä oon kuitenkin vaan huomannu, etten oo enää pystynyt antamaan parastani, ja nyt joka kerta kun oon kirjautunu tänne bloggeriin oon lähinnä vaan tuntenu syyllisyyttä, ja se on merkki siitä et nyt olis parempi ottaa pieni aikalisä. Tän blogin pitämisen pitäis nimittäin mun mielestä olla todellakin sellasta josta nauttii ja tykkää eikä yhtään minkääntasosta pakkopullaa. Blogi jää kuitenkin elämään, mut vaan hiljenee ainakin toistaseksi. Jätän siis kaikki postaukset tänne vapaasti luettavaksi!

Tää yli vuoden kestänyt blogielämä on antanu kuitenkin mulle ihan älyttömän paljon iloa, ja vähän haikein mielin tän joksikin ajaksi lopetankin. Ihan parasta tässä on ehottomasti ollu te ihanat ja aktiiviset lukijat, on ollu ihan mieletöntä huomata että näin moni on mun elämää halunnu seurailla! Iso kiitos vielä teille kaikille ja haluun kiittää varsinkin kaikista ihanista ja piristävistä kommenteista joita ootte kirjotellu ihan hurjan paljon! Instassa voitte tottakai jatkossakin mun kuvia seurailla jos kiinnostaa, mut löytää sieltä siis nimimerkillä @aadaviola :-)
Uploaded from Photo Slice

144 kommenttia:

 1. Eikä :( vaikka no, onhan tätä postausta osannu jo odottaa, ja on se varmaan kiva sullekki ettei koko ajan tunnu siltä että "nyt on pakko postata!!" Mut en ihan ymmärtäny, että onko tää siis vaan tauko vai lopetatko tän blogin kirjottamisen ihan kokonaan? :/

  VastaaPoista
 2. eiku oho, nyt tajusinkin, olen siis ton edellisen kommentin ano :D

  VastaaPoista
 3. harmi kuulla, tää blogi on yks mun lemppareista ! :) ymmärrän kyllä päätöstäsi täysin, bloggailu on raskasta hommaa ! Kaikkee hyvää sulle; enjoy life :)!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi! Sun blogiasi on ollut kyllä mahtava lueskella! On kuitenkin hienoa, että kuuntelet ittees ja teet niinku ittestäs hyvältä tuntuu, ja toivottavasti susta vielä joskus kuullaan täälläkin :)
  Oikein mahtavaa kevättä sulle ja kiitos kaikista piristävistä postauksista! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täysin samaa mieltä ollaan täälläkin :)

   Poista
 5. :( tää oli yks mun lemppariblogeista, toivottavasti palaat vielä!

  VastaaPoista
 6. voi ei :( tätä blogia tulee kyllä ikävä! mutta iso kiitos sulle, ku oot näinki kauan jaksanu kirjotella tätä blogia! oon saanu sulta ihan mielettömästi inspistä ja sun postaukset jaksaa aina piristää. toivottavasti jätät tän ihan pysyvästi tänne (monet on sanonu että jättää postaukset ja silti ne poistuu parin päivän päästä :( ) koska näitä on oikeesti ilo lukea :) no mutta, kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 7. Älä ota liikaa paineita tästä blogin pitämisestä :) Mut osaks tää vuodenaika saattaa myös olla hankala kuvien ottamiselle kun aina on pimeää :/ Tauko tekee sulle hyvää toivottavasti! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Pakko kyllä yhtyä aiempiin kommentoijiin, tosi harmi että lopetat postaamisen! mutta toisaalta kyllä ymmärrän ettei aikaa välttämättä riitä blogin pitämiseen kaikkien muiden kiireiden keskellä! toivottavasti susta kuultaisiin vielä joskus! :)

  ainiin, pitää vielä tämäkin sanoa: mainitsin sun blogin pari viikkoa sitte tehdyllä vastaus-videolla, kun kysyttiin lempiblogeja.. :) jos haluat käyrä tsekkaas niin löytyy täältä> http://www.suvi-nothingiswhatitseems.blogspot.fi/2014/01/tuhoon-tuomittu-juttu-eli-vastauksia.html

  VastaaPoista
 9. pidä sen pitunen tauko joka tuntuu hyvältä, mutta toivottavasti jatkat tauon jälkeen bloggaamista vielä pitkään.. :]

  VastaaPoista
 10. Höh tää oli mun lempiblogien joukossa :( Mutta ymmärrän kyllä päätöksessesi, kun mäkin joskus bloggailin niin huomasin että multakin loppu into ja ei se enään ollut sellasta kivaa joten ymmärrän täysin. Ehkä sulle vielä kumminkin palaa into takaisin jossain vaiheessa (mulla palannut vuoden taon jälkeen meinaan) mutta instassa sua silti vielä seurailen. :)

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Mä, kun justiinsa löysin blogisi ja tykästyin tähän ihan hirmuisesti! Toivottavasti palaat vielä kirjoittelemaan :)

  VastaaPoista
 12. voi harmi, tää on nimittäin yks mun suosikkiblogeista :( mutta toivottavasti palaat vielä kirjotteleen.. hyvää kevättä sulle :)

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi herran jestas, sehän nimenomaan pitää tauon eikä lopeta...lue tarkemmin kiitos

   Poista
  2. osaatko lukeaXD

   Poista
  3. pelkkä otsikkoki avaa aika paljo ;)

   Poista
 14. Toivottavasti palaat vielä, sun blogia on ollu ihana seurailla! Kaikkea hyvää sulle :-)

  VastaaPoista
 15. Eikä! Tää oli mun lemppariblogi. Noh, sä ansaitset tauon ja sen sä saat pitääkin. Palaa pian takaisin!:)

  VastaaPoista
 16. harmi, että lopetat vähäks aikaa, mutta hyvähän se vaan on, voit löytää sen aikana uuden innostuksen sit tähän blogin pitämiseen ja voit tulla takas joskus samanlaisten postausten kans, mitä sulla oli vaikka viime vuonna tähän aikaan :-) sitä odotellessa! :3

  VastaaPoista
 17. Oon lukenu sun blogia melkein alusta ja minuu harmittaa ihan hirveest ku et saa täst enää irti sitä mitä joskus sait! :( Mä niiin toivon, että jatkat bloggaamista, varsinkin ensi kesänä olis ihana lukea ja katella sun ihanii asuja! :) KIITOS AADA! :')

  VastaaPoista
 18. Kyllä mäkin ymmärrän, se on sellasta mutta toivottavasti palailet vielä jossain vaiheessa! :-)

  VastaaPoista
 19. palaa sitte ku siltä tuntuu, tän ei piä olla eikä saakkaa olla pakkopullaa! tää tauko saattaa tehä ihan hyväää sulle ja blogille, ei joka postausta kannata alottaa "anteeksku en oo postannu" tms !!
  tsemppiä kiireisiin! :)

  VastaaPoista
 20. harmi, toivottavasti et lopeta kokonaan. Tää oli mun yks lemppari blogeista, ja on edelleenkin :)! Toivottavasti sun postauksia alkaa jossain vaiheessa vielä ilmestyä ;)

  VastaaPoista
 21. Voi vitsit,muistan kun päädyin blogiisi aivan ekan kerran,oon ihan alusta asti seuraillut ja ehottomasti lempiblogeihin heti tää pääty! Oon tykästynyt tähän vaan päiväpäivältä enemmän,ja panostuksen huomas.Tottakai tää tauko on ikävä varmasti kaikille lukijoille,mutta ehkä parempi näin jos ei motivaatiota ja aikaa ole,sehän on täysin ymmärrettävää.Tottakai toivon että palaisit,ja mahdollisimman nopeasti,mutta sitä tärkeempää on että palaat jos tahdot ja sillon kun oot valmis. Tää on just semmosta hommaa mitä pitää tehä sydämmellä eikä pakonomaisesti.Vaikka sulla on täällä monta tuhatta odottavaa lukijaa,tärkeempää on että kuuntelet itteäs ja teet niinkuin hyvältä tuntuu. Mä ihailen sua monella tapaa,ja mun mielestä oli rohkeeta että pystyit tulla kertomaan ettei tällä hetkellä oo innostusta.Toivottavasti muutkin lukijat pysyy kärsivällisinä :-) Mä toivon että tän tauon aikana saat unohdettua tän blogin, ja nautit täysillä elämisestä ilman turhia paineita ja stressiä,ja laitat asiat tärkeysjärjestykseen. Mä,niinkun varmasti aika moni muukin toivoo,että sä palaat vielä joskus,mutta nyt sun pitää ajatella itteäs eikä meitä,tuntematta minkään näköstä syyllisyyttä,vaikka se vaikeeta oiskin. Kaikkee hyvää sulle Aada <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tekstillä hyvä tarkoitus, samaa mieltä! mutta itse kirjoittajalle palautteeksi että kannattaa tarkista kielioppivirheet, kauheen pitkiä virkkeitä. Ja pilkut väärin, mutta ihanaa tekstiä kummiskin ja täällä olaan samaa mieltä <3

   Poista
 22. Toivottavasti palaat vielä, sun blogias on ollu niin ihana lukea<3

  VastaaPoista
 23. ota aikaa ittelles nii paljon ku tarviit, me jaksetaan kyllä odottaa! Jos se tuntuu pakko pullalta niin eihän siinä ole mitään järkeä. <3

  VastaaPoista
 24. Jään kaipaamaa sun blogia kun päätät nyt pitää taukoa ja tää on ihan mun yks lemppareista :( mut kyllä se on ihan ymmärrettävää jos aika ei riitä jne :)
  Toivottavasti jatkat pian! ♥

  VastaaPoista
 25. Jään todella kaipaamaan postauksias ja toivon että löytäisit jostain innon kipinän taas vielä joku päivä. IHanaa et joku jaksaa nauttia elämästä täysiä, toivottavasti siihen vielä joskus voi kuulua blogikin!:)

  VastaaPoista
 26. Toivottavasti vielä postailet joskus! Tää on aivan huippu blogi:)

  VastaaPoista
 27. Voi ei :( tää oli mun lempiblogi, mutta totta kai sun pitää ajatella omaa parastast :) kiitos tästä blogista, jos et enää kirjoita :*

  VastaaPoista
 28. Toivottavasti palaat pian! Mut totta se on, että jos ei oo inspistä, nii sillon ei kannata kirjotellakaa, koska kyllä sen lukijatki saattaa aistia:(

  VastaaPoista
 29. sun blogi oli ihan sika inspiroiva ja sellanen et kun sitä luki tuli aina hyvälle mielele :*****<3

  VastaaPoista
 30. Et sä kauaa jaksanu...

  VastaaPoista
 31. Voi ei :( Palaa pian!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 32. Tää on ihan mun lemppari blog. Voi harmi :( Mun mielest ois tosi kiva et sä et lopettais kokonaan, vaan ilmottelisit ittestäs vaikka kerran kuussa ja kun taas aikaa on niin enemmän :-') Sulla on niin ihana tyyli ja haluun silta vinkkejä omaan, niin on surullista jos niitä ei enään saa. Toivotaan parasta! Ei tosiaan kannata tästä ottaa stressiä, tää on netti ja sun oikee elämä on siellä ruudun toisella puolella josta me ei oikeestaan ees tiedetä mitään. Tsemppiä sulle :-)

  VastaaPoista
 33. Nice blog !
  would you like to follow each other on GFC ?
  Let me know so I can follow you back :)

  Fashionistaneversleep.blogspot.com

  Kisses from France :)

  VastaaPoista
 34. Your blog is so so great, love it! Follow you now♥

  http://celebritiesandfashionnews.blogspot.de/

  VastaaPoista
 35. heii vähä kamallaa ;( oli aivan ihana blogi! saanko kysyy mistä oot ostanu sun huoneeseen sen "vanhan" puisen penkin jos on niinku portaat jol pidät lehtiÄ? :)

  VastaaPoista
 36. oh,your web is amazing! I love Finland a you can be happy that you live there! So,i immediately save your page to favorite!! :) Have a nice day.
  Dominika

  VastaaPoista
 37. omg aada apua tulee kauhee ikävä sun ihanii päivityksii ja etenkin SUA :( mutta jos bloggaus ei nyt maistu nii ymmärrettäväähän se on! tsemii, ja ihanaa kevättä!

  ≈ tuulikuvailee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 38. hyvä päätös, teit just niinku sust itest oikeelt tuntuu.

  VastaaPoista
 39. voi ei mulla tulee niin ikävä sun blogia ja piristäviä postauksia ! :( mut onneks sulla on ig ja weheartit niin voi sua muuallakin seurailla! sattuisiko sulla olemaan twitteriä?:)

  VastaaPoista
 40. I like your blog!!)))Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
  http://www.elationofcreation.com/

  VastaaPoista
 41. Tää oli mun lemppari blogi..

  VastaaPoista
 42. Millä ohjelmalla teit bannerin?:)

  VastaaPoista
 43. Really like the outfits and blog,

  wanna follow?

  http://www.blogvivalavida.com

  VastaaPoista
 44. Tulee jo ikävä sun ihania kirjotuksia ja blogia... toivottavasti palaat pian ja musta voisit sano oikeesti että millon tää tauko loppuu?? Kestääkö se kukkauden, useita kuukausia, vuoden vai useita vuosia?? Ja ois kiva että voisit ees vastata sun kommentteihis ja tähä varsinki, pistää ärsyttää ku ei voi vastata kommentteihin.....!! Mutta oli lopuks nii epälaadukasta tekstiä, että parempi vaan pikku tauko nii sitte tulee sitä laadukasta kirjoitusta enemmä...Ja hyvää kevättä ja jatkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, ettei Aada juurikaan edes käy ainakaan tällä hetkellä blogissaan, joten on aika turhaa olettaa, että hän vastaisi kommentteihin.

   Mutta tää blogi on todella ihana! ♥ Saisitpa joskus taas innostuksen takas, tää blogi on niin hyvä. :D

   Poista
 45. I love your blog so much, It´s amazing!!!
  I follow you, would you want to follow me back? There is a new post:)
  xx Laura,
  http://alwaysliveonhighheels.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 46. Ois ihanaa taas kuulla susta jotain! :) Oot tosi kaunis ja toivon että jatkat vielä joskus postailua... ees harvoin!

  VastaaPoista
 47. Nice post :D

  http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 48. VIOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TUU TAKAS

  VastaaPoista
 49. paljo sun applen läppäri on maksanu?

  VastaaPoista
 50. hello dear. you have very nice blog. I love it <3
  tell me what about follow each other, I always follow back so let me know (>‿♥)
  xoxo from Spain
  www.thegrisgirl.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 51. Olitko Vaasas täs yhtenä päivänä?

  VastaaPoista
 52. Wow, your photos are just so perf! I just love your blog, it's a shame that I don't understand the language. I love you! ♥ ;*

  VastaaPoista
 53. mulla on ikävä sun blogia :( alota taas bloggaaminen :) ?

  VastaaPoista
 54. great pictures, i really love reading your blog! :)

  ♥ YNKAS

  VastaaPoista
 55. Sulla on tosi hieno blogi! :)

  VastaaPoista
 56. Millon jatkat bloggausta? :)

  VastaaPoista
 57. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 58. Hieno blogijulkaisu =)
  Tykkään todella lukea blogiasi.
  Jatka samaan malliin ja ootan kovasti seuraavaa julkaisuasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 59. Ää onks tää enään ees tauko vai lopetus ku oot niin kauan jo ollu pois:(..

  VastaaPoista
 60. Nice post!!! I like your blog!!
  would you like to follow each other with GFC and Bloglovin? let me know...
  Besos, desde España, Marcela♥

  VastaaPoista
 61. millon alotat taas postaamisen ? :)

  VastaaPoista
 62. Väähnkö oot kaunis :)! Ja ihana blogi :-)

  VastaaPoista
 63. Käyn täällä vieläkin tosi usein kattomassa että ootko tehny uutta postausta.. ;(( ♥

  VastaaPoista
 64. love your blog! <3
  imagineyouwereabird.blogspot.com

  VastaaPoista
 65. Ei tää oo enää mikään tauko! :((((((( voisitko ees ilmottaa ootko lopettanu kokonaan

  VastaaPoista
 66. Pääsit blogiini ! :) kurkkaathan?

  http://wilmaainoelena.blogspot.fi/2014/04/blogit-joita-luen.html

  VastaaPoista
 67. En kestä enää ilman sun blogia ja niitä hyvälle fiilikselle saavia tekstejä.. Melkee every day käyn kattoo oisko tullu jo postaus ja oisitko jatkanu bloggausta. :( mutta etpä oo ikinä jatkanu toivosin et se ihme tapahtus kesään mennessä. Se olis parhain synttärilahja. <3

  VastaaPoista
 68. oh wow, so pretty pictures! And I fell in love with your blog.
  Even though it's only in Finnish. :D haha But I love to look at your pictures anyway.

  Keep it up, dear!

  xx Rebekah

  http://flirting-with-fashion.blogspot.de

  VastaaPoista
 69. Dear, I’d like to say that your blog is awesome! And everything is amazing! I like your design, your photos and your style! Your outfits deserve separate attention!)

  will be happy if you find a minute to visit my blog)

  www.dianacloudlet.com

  VastaaPoista
 70. I LOVE YOU BLOG !!!!

  http://howlifeshouldbehoney.blogspot.de/

  VastaaPoista
 71. Come back, guuurrl! I need to see more of ur beautiful photos. Make us all happy and post something even once a week. :) You're so pretty and love your hair btw.

  VastaaPoista
 72. Aada oot pitäny jo puol vuotta taukoo, etkö vois jo jatkaa ;(( ♥♥♥

  VastaaPoista
 73. Hahaa selailen vieläki näitä postauksia ihan vaan omaksi iloksi! :)

  allbeautifullost.blogspot.fi

  VastaaPoista
 74. Nää postaukset on nykyään paljon huonompia, kuin enne. Vaikka nyt ootkin postaustauollaa, niin ajattelin tulla kommaamaan. Mua vaa jotenki ärsyttää, ku jokainen postaus toistaa itseään. Viime kesänä sun blogi oli ihan huippu! Mutta nykyään kaikki kuvat on samanlaisia, aina joku täydellinen brunssi aamupala/ joku vastaava ruokakuva tms. On nykyäänkin ne kivoja, mutta tylsää nähdä joka postauksen olevan ihan melkein samanlainen, kuin edelliset. Kertoisit elämästäsi oikeasti enemmän ( ei tietenkää mitenkään henkilökohtaisia juttuja) vaan vaikka ihan pikkuisiakin asioita. Kyllästyttää katsoa sun blogia, kun kaikki postaukset ovat samanlaisia. Muutenkin samat kuvat pyörii monissa postauksissa. Mutta hyvä blogi tää on en mä mitenkään pahalla todellakaan!

  VastaaPoista
 75. Oikeestiii...ootko lopettanu kokonaan?

  VastaaPoista
 76. osaatko yhtään sanoa koska palaat takaisin blogin pariin? :) rakastan sun postauksia ja todella kaipaan niitä! ♥

  VastaaPoista
 77. Haluun sut niin takas :( miks kaikkien pitää lopettaa, sä oikeesti oot niin huippu, ikävä sua ja sun blogia!

  VastaaPoista
 78. Oi, Brasil aqui! Suas fotos são magníficas!!!

  www.nuveline.com

  VastaaPoista
 79. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 80. beautiful pictures :)

  xx

  <a href="http://yanikas.de/birkenstock-sandalen-gebrueder-goetz/>www.yanikas.de</a>

  VastaaPoista
 81. Anonyymi20. huhtikuuta 2014 19.29
  Ei tää oo enää mikään tauko! :((((((( voisitko ees ilmottaa ootko lopettanu kokonaan

  ^samaa mieltä, törkeetä lukijoitasi kohtaan olla ilmoittamatta jatkatko enää vaiko et..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä blogitauko voi kestää jopa vuodenki :-D se on aika laaja määritelmä!

   Poista
 82. Toivottavasti palaat pian ! Ikävä jo sun postauksia! :(

  VastaaPoista
 83. Tuu ees kertoon ootko elossa:)

  VastaaPoista
 84. ootko tulossa takaisin enää ollenkaan ? :O

  VastaaPoista
 85. Mun mielestä sun pitäis kertoo kaikille aiotko jatkaa vai et. Sä itekki tiiät että monet odottaa sua täällä; noin 4000 lukijaa. Voisit vaikka kirjoittaa yhen kommentin tähän postaukseen, ja sanoa onko tää tauko pysyvä. Ei siinä menis vaan noin 5 minuuttia ja kommentti on julkaistu. Se ois reilua sun lukijoita kohtaan, koska me kaikki halutaan sut takaisin!

  VastaaPoista
 86. Et taida olla enää tulos takasin? Xd

  VastaaPoista
 87. hyväksyt kommentit muttet kuitenkaan voi vastata niihin? esimerkiks just näihi et ootko lopettanu kokonaa vai et

  VastaaPoista
 88. Every of pictures is amazing! Great post :))
  I'm a beggining blogger, check it out and tell me what you think www.SHAWSY.blogspot.com ;)

  VastaaPoista
 89. Ootko ottanut ite nuo collaasissa olevat kuvat?:))

  VastaaPoista
 90. aaaadaaaa jatkaaaaaa joooo!!

  VastaaPoista
 91. Hey, guys ! I have this really amazing fashion and lifestyle blog, you will fall in love with !
  http://xeniamara.blogspot.co.at

  VastaaPoista
 92. Hi dear Your blog is so lovely and stylish. Would you like to follow each other on GFC/ FB ? Let me know and I am instantly follow you back. Have a great day :) xoxo
  http://szepsegpotty.blogspot.com

  VastaaPoista
 93. Toivottavasti et oo lopettanu sun blogia.. :( ♥

  VastaaPoista
 94. ootko lopettanut ?

  VastaaPoista
 95. Oot ollu jo 9 kuukautta tauolla, kuinka kauan aiot vielä jatkaa sitä? :o Ja vaikka lopettaisitkin, ois tosi kiva, et jättäisit tän blogin silti tänne, sun vanhoja postauksia on niin kiva lukea! :) Mut olisin superilonen jos jatkaisit viel bloggaamista.

  VastaaPoista
 96. Heii Aada! :)
  Jatkatko vielä bloggausta, ois ihana nähdä taas sun kuvia ja tekstejä ja SUA täällä! :)♥
  Ois niin ihana jos jatkaisit taas bloggausta, sun blogi on nimittäin mun lemppariblogi ;) Ihania kuvia, kivat tekstit yms.
  Oisin niiin ilonen jos jatkaisit, ja jos sulta itseltäsi aikaa ja halua jatkaa löytyis.
  Luen nykyäänki aina sun vanhoja tekstejä, ja ois kiva nähdä uusia.
  Tietenki sun pitää tehdä niin kuin itse haluat ;) mutta ois kiva nähdä sua täällä taas <3

  VastaaPoista
 97. oisit voinu sanoo et tää tauko on vuoden mittanen tai et sä lopetat kokonaa nii ei ois tarvinu tulla aina välil kattoo et ootko jo postaillu :'(

  VastaaPoista
 98. Sun blogissa on kyl hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 99. super blog! :) marta-kaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 100. Olis kauheen kiva kuulla, aijotko palailla enää tänne. Aina pettyy vaan uudestaan, kun ei täällä oo mitään :( Sun blogi oli ihan lemppariblogi, oot niin hyvä kirjottamaan ja kuvaamaan. Oo kiltti ja tuu ees ilmottamaan, ootko lopettanu ihan kokonaan. :c

  VastaaPoista
 101. Kaikki meistä varmaan kaipaa Aadan postauksia, mutta mun mielestä on epäkohteliasta suuttua siitä "samaa mieltä, törkeetä lukijoitasi kohtaan olla ilmoittamatta jatkatko enää vaiko et" Sehän on ihan Aadan oma asia, ja se on ilmottanut pitävänsä taukoa

  VastaaPoista
 102. Ootko lopettanut kokonaan?

  VastaaPoista
 103. Ihan hullua! kohta tulee jo vuosi siitä, ku viimeksi postasit! :-) mä täällä odotteleln, et mitä jos uusivuosi tois sut takas ;-) liveing inhopeee... <3 mut jooo hyvää uutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
 104. Heii, ootko lopettanu ihan kokonaan bloggaamisen? Melkeen vuos kulunu, sulla on mahtava blogi. Olis meitä lukijoita kohtaan reiluu tulla kertomaan, jatkaktko enää. :c <33

  VastaaPoista
 105. Lovely pics, you, inspiring and beautiful:)
  Kisses from Croatia :*
  P.S. visit my blog new readers are always welcome :)
  Would You like to follow eachother on GFC ? That way we could stay in touch :)
  Let me know on my blog so I can follow back.

  http://nessielicious.blogspot.com

  VastaaPoista
 106. OOT OLLU JO YLI VUODEN POSTAAMATTA!!!!!!!!!!!!!! -,- JATKATKO VAI ET!?!?!!??!!?!!?!?!? OLIS IHAN KOHTELIASTA ILMOITTAA SUN LUKIJOILLES -,- -,- -,-

  VastaaPoista
 107. Oon oottanu yli vuoden ja ois kiva jos tulis jotai ilmotusta et kirjotatko tänne enää ollenkaa

  VastaaPoista
 108. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up anything new from right here. http://obattumorpayudara.net/

  VastaaPoista
 109. what a wonderful blog :) like these pictures
  i have a new project, take a look and maybe you like my page :)

  xo J.
  www.missrosepale.blogspot.de

  VastaaPoista
 110. Oon tässä palaillu lukee vanhoja postauksia, ja tuli kyllä hirvee ikävä sun postauksia. Onko sulla suunnitelmissa jatkaa vai ootko nyt kokonaan lopettanut?

  VastaaPoista
 111. I really miss this blog

  VastaaPoista
 112. Aada aiotko enää jatkaa, olis kauheen kiva kuulla jotain? ♥ :(

  VastaaPoista
 113. Cute photos :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista
 114. ootko sä siis lopettanu bloggaamisen? tauon paikka on aika hämäävä otsikko jos oot lopettanut

  VastaaPoista
 115. tosi epäkunnioittavaa seuraajia kohtaan jos et kerro ootko lopettanu ei paljoo vaadi kertoo yhessä postauksessa yhdellä lauseella olen lopettanut tai tauko jatkuu mieti vähän!

  VastaaPoista
 116. Niin ikävä sun pirteitä postauksia ja ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 117. I don't understand anything but I really like your photos, they're great!

  VastaaPoista