keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Spain part.1

Huh, pitkästä aikaa kerkee tänne bloggeriinki kirjautua! Ihan hirveesti olis kuvia varastossa mut arh ku sitä aikaa ei vaan tunnu löytyvän mistään tälle koneen ääreen istahtamiselle.. Nyt mä kuitenkin työnsin tekemättömät läksyt ja muut kasaantuneet hommat sivuun ja niiden sijaan päätin keskittyä paljon mukavampaan aiheeseen, nimittäin blogiin ja viimeviikkosiin matkakuviin hah ;) Maanantaina palattiin siis 8 päivää kestäneeltä reissulta Espanjasta, Alicanten lämmöstä, ja ei kyllä olis tehny y h t ä ä n mieli palata takasin tänne pimeyteen. Viikko oli kokonaisuudessaan aivan super ihana (ja meni ihan silmän räpäyksessä!) ja Alicante kaupunkina ylitti odotukset ihan täysin! Sääkin oli ehkä parhain ikinä, joka päivä +25 eli ei liian kuuma, eikä liian vilponen vaan just sopiva. Viikon aikana kerkes hyvin löhöillä rauhassa rannalla, käydä kiertelemässä nähtävyyksiä ja tuli sitä vähän shoppailtuakin. Kuvia tuli ylläriylläri napsittua taas sen verran ruhtinaallisesti et jätin suosiolla paljon kuvia myöhemmille postauksille. Mut tässä nyt olis siis ensimmäinen kuvapurkauma reissusta, olkaashyvä!
PicMonkey Collageö
IMG_6402
idkuva
Mä rakastuin ihan täysin Alicanten rantaan: hiekka oli niin sileetä ja pehmeetä, vesi super lämmintä ja puhdasta, ja pohja ihan tasanen ja pelkkää hiekkaa. Rannalla tulikin vietettyä melkeen joka päivä monta tuntia ja olis varmasti voinu viettää vielä enemmänkin.
IMG_6425
IMG_6695
Ihan meijän hotellin vieressä sijaitsi ehkä parhain frozen yogurt paikka ikinä! Siellä tuliki herkuteltua aika älyttömän monta kertaa heh..
IMG_6838
PicMonkey Collagel
Oikeella on näkymä hotellin kattoterassilta. Meidän hotelli sijaitsi tosi hyvällä paikalla ydinkeskustasta josta pääs helposti kävellen joka paikkaan. 
+ja vasemmalla mä ja mun maailman paras matkaseura! :*
IMG_6043
IMG_6037
Ihan meidän hotskun vieressä oli iso (ja upee!) palmubulevardi, jota ei voinu kun vaan aina ihastella. Oonko ainut jonka mielestä palmut on vaan jotenkin niin upeita? Kuinkakohan monta palmukuvaa tulikaa taas otettua... :D
IMG_6808
_MG_6008
IMG_6056
Lisää siis on tulossa –nyt on ihan pakko päästä pois koneelta, alkaa nimittäin olla silmät niin ristissä kun täs pari tuntia oon noita yli 700 kuvaa pläräilly läpi ja muokkaillu.. :D

95 kommenttia:

 1. miten sulla on varaa reissata koko ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitäs luulisit, joidenki vanhemmat vaan tienaa enemmän rahaa niin on varaa matkustella

   Poista
  2. ^^

   Ja miten teillä on niin hienoja juttuja ja kaikkea kallista...

   Poista
  3. Rahaa on jos sitä käyttää harkitusti, esim. jos ostaa kerralla sopivan ja laadukkaan ruokapöydän ei tarvitse varmaan kovin montaa uutta pöytää ostaa... Ja en muutenkaan usko, että Aada haluaa hirveästi jakaa blogissaan heidän perheensä taloutta koskevia asioita ja vastata tätä aihetta koskeviin kysymyksiin! :) Ja toki vanhempien palkka vaikuttaa asiaan, mutta voi ihan "normi-keskiverto-palkalla" matkustaa eli tuo rahan käyttäminen oman tarpeen mukaan vaikuttaa aika paljon. Esim. jos tykkää käyttää rahansa vaikka elektroniikkaan, vaatteisiin, kosmetiikkaan tms. Rahaa ei välttämättä jää käytettäväksi niin paljon matkusteluun. :) Mutta muistakaahan se, että Aada on tainnut "pariin" kertaan sanoa, että ei vastaa raha-asioita koskeviin kysymyksiin, joten minun mielestäni voisitte jättää nämä tätä aihetta koskevat kysymykset kokonaan lähettämättä! :)

   Poista
  4. miten se liikuttaa sinun elämääsi jos joku kysyy AADALTA ystävällisesti jotain? ja jos ei pidä kysymyksestä tai halua vastata niin ei vastaa. tulitko ajatelleeksi että ehkä ensimmäinen anonyymi ei ole lukenut aadan sanovan ettei vastaa rahakysymyksiin/uusi lukija. mielestäni sun ei kannattaisi kertoa mihin aada vastaa ja mihin ei, se jää nähtäväksi.

   Poista
  5. Eiköhän se ole selvä että VARAA ON!

   Poista
  6. miten te kaikki nyt olette ottaneeet Aadan "silmätikuksi" noista raha-asioita, ihan kun niillä muilla indiedays/5000 lukijan blogin kirjoittajilla ei ole koskaan kuvia macbookeista, guessin kelloista, lv laukuista, 90e jumppatopeista yms, sitten heidän blogeissaan vaan ihastellaan kuina iiiiiiiiiiiiiiiiiiihana ja TÄRKEÄ tuo 6000000euron laukku on yms, mutta jos Aada tekee tänne matkapostauksen Espanjasta niin siitä ollaan jo inisemässä :DDD?

   Poista
  7. Sen verran on pakko ottaa kantaa tuon kolmannen anonyymin kommenttiin, että ei se rahan määrä aina ole omasta tahdosta kiinni. Olihan tuossakin oma pointtinsa ja varmasti joidenkin kohdalla asia meneekin näin, mutta on myös lukuisia perheitä, joilla ei sitä rahaa ole, eikä asiaan voi välttämättä aina itse vaikuttaa. Se riippuu ihan vanhempien työstä ja palkasta, ja kaikilla vanhemmilla ei vaan ole niin hyvä palkka, kuin toisilla ja ei se hyväpalkkaisen työn saaminen aina niin helppoa ole tai itsestään selvää, ja kaikilla ei edes ole mahdollisuutta itse vaikuttaa asiaan. Joten ei se ole mikään itsestään selvyys, että on rahaa, jos sitä käyttää harkitusti.

   Meillä jokaisella on oma mielipiteemme Aadan rahatilanteesta ja muutama tarkkasilmäinen osaakin ehkä sen oikein tulkita, vaikka kaikki ei aina olekkaan sitä, miltä näyttää.

   Ja haluan kuitenkin muistuttaa, että mun mielestä se on Aada, jonka tehtävä on vastata näihin kommentteihin. Tottakai jokainen saa sanoa asioista oman mielipiteensä, kunhan sen tekee asiallisesti. Olihan tuossa pitkässä anonyymin tekstinpätkässä pointtinsa, mutta jotenkin meni ehkä vaan vähän yli; ehkä Aada itse kuitenkin osaa asiaan vastata, jos niin haluaa, ehkei meidän muiden kannata sekaantumaan hänen asioihinsa. :) Ja minusta tuon ensimmäisen anonyymin komentti ei kuitenkaan ollut sellainen, että tästä nyt olisi kannattanut kauheata spekulaatiota nostamaan; vielä anonyymeinä. Jos joku kysyy Aadalta jotain, antakaa olla, se on Aadan tehtävä vastata siihen, ei teidän.

   Halusin nyt vain tämän sanoa, kun niin usein törmään tällaisiin anonyymien kommenttiketjuihin, joissa ei yksinkertaisesti vaan ole mitään järkeä.

   // Ja hei, ihania kuvia Espanjasta! Jotenkin kuvista hehkuu ihana lämmin trooppinen tunnelma ja näitä kuvia katsellessa minäkin haluaisin tuonne, kun Suomessa on niin kylmää...

   Poista
  8. Viivi kommentissasi on järkeä, mutta taisit juuri sanoa että muiden tehtävä ei ole vastata kommentteihin vaan Aadan! Mutta Viivi silti viisaita sanoja!! :)

   Poista
  9. Kolmas anonyymi ei varmaan tarkoittanutkaan että kaikilla olisi varaa maksaa ulkomaan matkasta ja siksi kirjoittikin normikeskiverto palkallakin voi matkustaa eikä kaikilla ihmisillä on varraa matkustaa. Ja kyllä se rahan harkitusti käyttäminenlkin vaikuttaa, mutta se on totta ettei kaikilla ole vain varaa matkustaa, vaan raha menee perustarpeisiin.

   Halusin itsekin tulla antamaan mielipiteeni tähän asiaan koska mielestäni 3 ano ei tarkoita (varmaan) pahaa ja ehkä muut ovat ymmärtäneet jotkut asiat väärin. -En ole 3 ano.- Ja 4 ano ehkä 3 ano halusi vain kertoa, että turha lähettää tätä kysymystä koska siihen ei tulla vastaamaan!

   Mielestäni tälläisten kysymysten lähettäminen ei kuulu lukijoille ja ne voi jätää lähettämättä, koska Aada ei varmasti niihin aio vastata. Muutenkin kaikki voivat ajatella omalle kohdalleen: Jos joku tulisi kyselemään nimettömänä blogiisi perheesi raha-asioista kertoisitko niistä hänelle? et varmaan. En tarkoita kommenttiani pahalla, mutta minusta on typerää, että tämmöisistä asioista jauhetaan kun kerran on monesti sanottu ettei täällä vasta raha- aiheisiin kysymyksiin! Eli kaikki muut voisivat varmaan lopettaa tätä aihetta koskeviin kysymyksiin vastaamisen, se on Aadan hommaa. :-)

   //Haluisin vielä sanoa että kivoja kuvia Espanjasta ja voikun itekkin pääsisin tuonne lämpimään! <3

   Poista
  10. erittäin fiksusti sanottu viivi :)! Monet ei ymmärrä sitä, että ei nuorten ostokset/reissut yms riipu heistä itsestään vaan porukoiden varallisuudesta, johon on taas vähän vaikea vaikuttaa itse. Jos on esimerkiksi pienituloisemmasta perheestä, ei kukaan estä käymästä kouluja hyvin ja sitten vähän vanhempana toteuttaa niitä asioita, mitä ei nuorempana pystynyt tekemään. Yhtälailla rikas nuoruus ei tarkoita sitä, että se jatkuisi ikuisuuksiin, koska "jokainen on oman elämänsä herra." Nyt en todellakaan tarkoita tätä mitenkään pahalla aadaa kohtaan, vaan yritän herätellä näitä ajattelemaan asioita vähän muultakin kantilta :)

   Poista
 2. Oot niin kaunis! <3 Ja nyt mäkin haluasin lähteä ulkomaille. :D

  VastaaPoista
 3. oii, oon ollu samassa paikassa itekki! siellä oli mun mielestä tosi mukavaa ja kaunista! :)
  mut kiva postaus :D

  VastaaPoista
 4. käyt usein ulkomailla :) tosin käyn ittekki aina jtn 3-4 kertaa :DD ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. ostospostaus mahd pia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä ostanu ku 4 asiaa mut kyl mä varmaan jonkun pienen maininnan niistä tänne voin tehä :)

   Poista
 6. Taas kerran ihanii kuvii :)<3 ja oot ylikaunis!!

  VastaaPoista
 7. ois kiva jos laittaisit tän blogin mobiiliversioksi :)

  VastaaPoista
 8. Ooi ihanalta näyttää! Tulee itselle vaan entistä kovempi matkakuume kun noita kuvia katselee :-D Halusin
  myös sanoa, että sulla on ihan älyttömän ihana blogi, joka on täynnä upeita kuvia! :-) Liityn ehdottomasti lukijaksi!

  sweetascupcakebyliia.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Ihan älyttömän ihania ja upeita kuvia! <3

  VastaaPoista
 10. Tiiätkö muuten et oot ehdolla siel inspiration blog awardseis? Ansaitsisit voiton!! :) äänestin sua oot huippu tyttö blogis kanssa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu tiiän, oli kyl tosi huippua tulla valituks ehdolle :) hih kiitos!

   Poista
 11. Oi ihania lomakuvia ! Sulla on niin ihanan pitkät hiukset

  http://realityee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Tosi ihania kuvia ! <3 Olitko kahestaan sun kaverin kans vai? (: Ja voisitko tehä videon kaikista sun ostoksistas sielt? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon! Ei oltu, mun vanhemmat oli myös mukana :) Ja en usko et oon tekemässä, koska ostin vaan 4 vaatetta.. :/

   Poista
 13. Oi ihania kuvia!! Mistä noi ekan kuvan shortsit on?(:

  VastaaPoista
 14. ei vitsi oon kade!! Voisitko muuten tehä ostoksista postausta? Joko videolla tai kuvina. :) Hienoja kuvia muuten!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää miettiä mut ainakaan videolla en usko et oon sitä tekemässä :) kiitos!

   Poista
 15. Oijoi mitä kuvia! Pääsispä itekin pian reissuun :)

  VastaaPoista
 16. Oi että ihania kuvia! <3
  Ihana kattoo alicantee vähän toistenkin näkökulmasta koska oon itte käyny siellä 4 kertaa... :D

  Oon vähä kade kun pääsit syyslomalla tuonne, ja ihanaa ku sait sun kaverin tuonne mukaan, siellä on vaan niin ihanaa!!!!! :-)

  VastaaPoista
 17. Oi miten ihania kuvia! :-) ja haha, täältä löytyy toinen palmujenkuvaamisintoilija! Niistä vaan on pakko saada aina se miljoona kuvaa yhen reissun aikana.. :-D

  VastaaPoista
 18. Upeita, aivan ihania kuvia! En oikeesti ymmärrä, miten onnistut kerta toisensa jälkeen ottamaan valokuvia, joita tekis mieli vaan tuijottaa monta minuuttia! :D

  VastaaPoista
 19. aaaaawww! <3 aivan ihana postaus taaaas. Käyn joka päivä ainaki 3 kertaa kattoon et ootko kirjottanu :D oot paras! <3

  VastaaPoista
 20. Sulla on ihan hyper hieno blogi!!Ja tosi ihania kuvia ja toi banneri! :)

  VastaaPoista
 21. Moikka Aada :--)! Tykkään sun blogista superisti, oot positiivinen ja selvästi panostat tähän blogiin. Sun kuvia on aina kiva katella, ja tekstiäkin lueskella, kirjotat tosi kivasti, ne on ehdottomasti tärkeimmät asiat mun mielestä blogissa. Lisäksi on tosi kiva kun sun blogin sivusta ei oo täyttyny mainoksista, tän blogin muuttuessa suositummaks ja suositummaks. Vastaat kanssa kommentteihin tosi asiallisesti, plussat siitä! Eipä tässä muuta, sun blogi on ehottomasti mun lempiblogi, jatka samaan malliin ja hyvää loppusyksyä :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihanasti sanoit, tälläsiä kommentteja on aina niin superkiva saada! Kiitos ja kivaa loppusyksyä sullekin ihana :-)

   Poista
 22. Moi, onks nää kuvat otettu sillä 100 mm objektiivilla? :)

  VastaaPoista
 23. Eikä kuin hieno paikka, ihan suu aika katson näitä kuvia, täytyykin pitää tää kaupunki mielessä! :)

  VastaaPoista
 24. Ihania kuvia! Ihan super hyvän laatusia ja ihanat värit :) Sun blogi on muutenkin mun suosikki! Muute missä kaupungissa asut, näytti vaan noissa kuvissa niin tutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aada asuu lahdessa :)

   Poista
  2. No ei ihme et näytti tutulta :) ite asun meinaa myös

   Poista
 25. selailin tässä viikko sitte sun kaikki postaukset läpi, aivan ihana blogi!

  VastaaPoista
 26. Ihana postaus! Ja näiden lomakuvien lopuksi voisi tulla ostospostaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. mikä hotelli ? haluun tonne !!! :) Ihanii kuvii ja kaunis ooot !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eurostars mediterranea plaza :) voi kiitti paljon!

   Poista
 28. wow - lovely impressions! spain is such a wonderful place on earth! i want that frozen yogurt - now!! =)

  Check out my latest OOTD :-)

  VastaaPoista
 29. Ihania kuvia! <3 Tulee niin selkeästi mieleen itelle oma muutaman kuukauden takainen Ibizan reissu :) Aivan samanlaisia maisemia löytyi sieltäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! ja oii kuulostaapa kivalta, varmasti oli ihana reissu sullakin :)

   Poista
 30. Wow you are so beautiful! You and spain fit together perfectly ;) New follower here! X Anna

  www.fashionanna.com

  VastaaPoista
 31. missä hotellissa olitte?:)

  VastaaPoista
 32. tosi upeita kuvia ja ihania maisemia!(: tekis itekkin mieli kaivaa vaatekaapista kesäset vaatteet ja lähtee viikoks johonkin lämpimään! c:

  rosamarien.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos ja sitä ne kyl oli! tää näiden kuvien kattominen on kyl aika kidutusta mulleki, haluun takas!

   Poista
 33. Oi sulla on tosi ihana blogi! :) Millä ohjelmalla muokkaat noita sun kuvia, jos saa kysyä?

  helmiadele.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! photoshop elementsillä :)

   Poista
 34. Moi Aada! Haluaisin kysyä sinulta muutaman kysymyksen koskien alicanten reissua, joten täältä pesee:
  Missä te yövyitte? Montako toppia sulla oli mukana tuolla? Entä shortseja? Sitte kävittekste joka ilta jossain syömässä vai teittekö omassa hotellissa/majapaikassa itse ruokaa? Missä ravintoloissa te kävitte, jos siis kävitte ylipäänsä ravintoloissa? Mikä ton sun kaverin nimin on? Ihana postaus! Tykkäsin etenkin kuvista! <3
  Ja vielä kysyisin että voisitko tehdä päivitetyn kysymyspostauksen ja vastata kysymyksiin TEKSTILLÄ? :-D
  Kiitos vastauksista, ja toivottavasti vastaat sillä minua kiinnostaa kovasti mitä te teitte alicantessä koska oon ite ollu siellä kahdesti! :-) Mutta tervetuloa takaisin tänne kylmään ja mukavaa syksyn jatkoa ja tulevaa talvea (...hyrrr, paleltaa ajatuskin että sää kylmenee tästä vielä 20 astetta...) sinulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yövytii eurostars mediterranea plazassa, vaatteiden määrää en kyl muista yhtään :D ja aamupala syötii hotskulla mut muuten käytii aina jossain ulkona syömässä. Ravintoloista suurimpienosien nimiäkään mä en muista yhtään, mut ainaki Sale&pepe niminen rafla oli tositosi hyvä! :)

   Poista
 35. eikä upee ada !! tosi ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 36. Oliks teil joku vanhempi mukana ?(:
  Ihan sairaan upeita kuvia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mun vanhemmat oli! Voi kiitti paljon :-)

   Poista
 37. nyt iski matkakuume! ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 38. hei voitko laittaa seuraavaan espanja postaukseen enemmän sellasia hyviä ja huonoja puolia tosta alicantesta, oon menossa sinne pian ja ois aivan ihanaa jos saisin tietää sun mielipiteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voin koittaa! Huonoja puolia ei vaan heti tuu paljoo mieleen mut koitan kuitenkin jotain mielipiteitä kirjotella :)

   Poista
 39. Teetkö postauksen sun ostoksista? :D

  VastaaPoista
 40. Hei, kyselinkin jo tossa viimepostauksessa, että kuinka kaukaa yleensä kuvaat noita ruokakuvia...tai päivänasu-kuvia tai ylipäätään yleensä sun kuvat?:) Oisi kiva tietää, vaikka kieltämättä tää onki erikoisempi kysymys:P Ne vaan näyttää aina jotenkin jänniltä, siis hyvällä tavalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää tähän on tosi vaikee vastata koska se vaihtelee aina hirveesti ihan kuvaustilanteesta riippuen! Mul ei oo mitään vakio etäisyyttä ottaa kuvia vaan katon aina just tilanteen mukaan mikä näyttää kivalta :)

   Poista
 41. heii vähän outo kysymys mut mitkä kontrastit sun koneessa on? kiitti jos vastaat !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori mut mä en kyl nyt oikeen ymmärtäny kysymystä.. :D

   Poista
 42. olitteko ihan kahestaa :) ihana postaus muutenki noi kaikki kuvat<3 matkakuume iski taas :D

  VastaaPoista
 43. Voitko tehä videoo sielt espanjasta:) en tarkota ostoksista vaan iha muuten:D

  VastaaPoista
 44. tosi kivoja kuvia ja blogis on muutenki nii upee! voisitko jossai vaihees tehä musiikkipostauksen, missä kertosit omia suosikkibiisejä tai what's on my iphone-videon? :)

  VastaaPoista
 45. sullla on aivan mahtava blogi kun tässä ensimmäist kertaa luen. Ootko ikinä seurustellut/rakastunut?

  VastaaPoista
 46. Oi matkakuvia on aina niin ihana kattella, upeita kuvia! :-) ♥ Oot todella kaunis ja ihana tää sun blogi!

  VastaaPoista
 47. uih ihania kuvia! just selailin wehertittii, ja satuin löytämään sieltä yhen sun kuvan. Miltä tuntuu nähdä omia kuvia niinkin suositussa paikassa?
  ps. rakastan sun blogii!

  VastaaPoista
 48. beautiful photos <3 *_*

  please check my blog?
  http://simplepromise-simplepromise.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 49. Sillon ku menit Köpikseen, niin ku sä olit menny turvatarkastuksien läpi Helsinki-Vantaal, niin meniksä sit vast ostaa starbucksin sieltä saapuvien lentoaulasta??? :D

  VastaaPoista
 50. oih ihania kuvia <3 oon niin kade!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 51. Tää ei liity tähän, mut mitä maalii sun huonees on käyteytty?

  Ihana blogi!<3 :)

  VastaaPoista
 52. En halua sanoa tätä mitenkään pahalla, mulla ei oikeesti oo tarkotus loukata sua! Mutta sun blogi menee ihan hirveetä alamäkea alaspäin koko ajan. Tuntuu, että postaisit jotenkin pakolla ja kaikki sun nykyiset postaukset (en tarkoita tätä postausta) menee aina samalla kaavalla. Ymmärrän todella hyvin, että koulu ja kaverit vie aikaa, mutta miksi edes vaivaudut enää bloggailemaan? Jos tykkää blogata, niin silloin sille varaaa väkisinkin aikaa. Pidin todella paljon blogista, mutta elokuusta lähtien tämän blogin taso on laskenut koko ajan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään ottanu mitenkään pahalla, kiva vaan kun tulit sanomaan rehellisen mielipitees! Mä ymmärrän tosi hyvin sun pointtis ja oon oikeestaan ihan samaa mieltä itekin tosta etten oo nyt viime aikoina panostanu läheskään niin paljon tähän blogiin mitä ennen panostin. Toi sun kysymykses "miksi edes vaivaudut enää bloggailemaan?" on aika pysäyttävä, ja se on itseasiassa pyöriny jossain määrin myös mun omassa päässä viimeaikoina. En tarkota ettenkö nauttis tästä hommasta enää, enkä mä todellakaan oo miettinyt vakavasti tän homman lopettamistakaan, mut nyt lähiaikoina oon vaan jotenkin ruvennu miettimään mitkä asiat on mulle tällä hetkellä oikeesti tärkeitä, ja oon tajunnu että elämästä täysillä nauttiminen, kavereiden kanssa mahollisimman paljon aikaa viettäminen ja muut sellaset asiat on mulle niin paljon tärkeempiä kuin se että istun monta tuntia päivässä koneella ja jaan elämästäni valittuja paloja muiden nähtäväksi ja arvosteltavaksi. Blogin pitäminen antaa tosi paljon tottakai ihania asioita mukanaan, mut niiden lisäks tähän liittyy myös tosi paljon stressiä ja paineita. Nyt lähiaikoina mä oonkin yrittänyt ottaa tähän sellasen asenteen, että laitan ne mulle itelleni tärkeimmät asiat, kuten ystävät, etusijalle ja kirjotan blogia silloin kun niiden lisäks jää aikaa, ja yritän ottaa tästä mahollisimman vähän paineita, koska bloggaamisenhan pitäis olla sellasta mistä mä nautin eikä mitään pakkopullaa. :)

   Poista
 53. This place look so cool and you're very cute.

  http://thevulgariangirl.blogspot.com/

  VastaaPoista
 54. Voisitko tehdä postaukset sun vaikka top. 10 tai top 5. lukemistasi blogeista? Haluaisin tietää millaisia blogeja luet ja löytää itsekin jotain uutta luettavaa! :)

  VastaaPoista
 55. Mistä noi tokan kuvan shortsit on :)?
  ja ois kiva jos voisit välil laittaa kuvan alle tai
  johonki millä noista sun objektiiveilla se kuva on otettu :)?

  VastaaPoista
 56. Ihan järkyttävä matkakuumehan tässä itselle iskee.. :-D Muttahei upeita kuvia jälleen,teillä oli varmasti ihan mieletön reissu! :-)

  VastaaPoista
 57. Oot tosi kaunis :3
  ootko muuten ottannut ite noi kuvat sun banneriin?
  ja kuinka kauan oot kasvattannu sun hiuksia ku ittelläni on keskipitkät ja halusin pidemmät?

  VastaaPoista
 58. Iha sika hieno toi purjelaiva! ❤
  http://riiakatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 59. Moikka Aada! Mun blogissa on sulle haaste, käy kattomassa ! ;)

  lllotsoflaugh.blogspot.com

  VastaaPoista
 60. Amazing photo's again! I love it! Makes me long for vacation <3!

  xxx Rachelle!

  VastaaPoista