perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ajatuksia täydellisyydestä

Mun päässä rupes tänään pyörimään eräs asia sen verran paljon, että mun oli pakko tulla purkamaan niitä ajatuksia tännekin. Aihe on pyörinyt oikeestaan nyt lähiaikoina aikasemminkin mun pääkopassa, ja muutenkin koen vaan jotenkin tosi tärkeeksi tulla siitä tänne kirjoittamaan. Nimittäin oon huomannut kommenteista niin täällä mun, kuin myös muiden blogien puolellakin, että monille on muodostunut sellainen harhakäsitys siitä että bloggaajan elämä olisi ihan täydellistä. Bloggaajan elämässä tapahtuu aina kaikkea mahtavaa ja mielenkiintoista, joka aamu alkaa täydellisellä brunssilla, hän asuu kodissa joka on kaunis ja ruusuntuoksuinen, bloggaajan kasvot, vartalo, vaatteet, kaikki on niin täydellistä. Nyt mä aijonkin kertoa jymypaljastuksen: tämä huolella mietitty loistokas ja kadehdittava elämä on lähestulkoon fiktiota.

Tästä "elämästä" on nimittäin paljon editoitu ja jätetty pois: ei bloggaaja kerro kaikille kuinka itki tänään itsensä uneen, miten vaikea riita hänellä oli poikaystävän kanssa, miten elämä tuntuu välillä niin raapaisevan tylsältä tai vaikkapa siitä kuinka välillä itsetunto on ihan pohjilla. Ja ihan tarkoituksella bloggaaja ei näistä asioista kerro, eipä varmaan monille muillekaan tulisi mieleen purkaa kaikkia elämän vaikeimpia ja henkilökohtaisimpia asioita tuntemattomalle vastaantulijalle kadulla. Mutta silti monilta lukijoilta usein tämä unohtuu, ja monille tuleekin helposti sellainen kuva että bloggaajan elämä olisi virheetöntä, mahtavaa ja kertakaikkiaan täydellistä.

Toivonkin että muistaisit(te) blogeja selaillessa, että blogi ei todellisuudessa kerro bloggaajasta tai bloggaajan elämästä yleensä kuin vaan pienen murto-osan. Onhan toki blogi mullakin pienenpieni palanen elämästäni, mutta paaaljon jää tän ulkopuolelle. Elämä ei nimittäin oo mullakaan aina helppoa ja siinäkin on omat vastoinkäymisensä. En kuitenkaan niitä ihan tarkoituksella tänne blogin puolelle kerro, eikä ne ole asioita joita muutenkaan parin tuhannen muun pitäisi saada tietää. 

Mun mielestä siinä, että jakaa netissä vaan ne elämän ihanimmat ja positiivisimmat asiat, ei ole mitään väärää. Jokainen bloggaaja valitsee itse minkä verran ja mistä näkökulmasta omasta elämästä muille kertoo ja millaisen kuvan omasta elämästä haluaa muulle maailmalle antaa. Se nyt yleensä on vaan se loistokas ja positiivinen puoli elämästä, ja mä uskonkin ettei todellisuudessa monikaan haluaisi lukea ainaista valitusta ja katsella rumia kuvia toisen elämästä. 

Se ettei bloggaajat jaa sitä koko elämäänsä omassa blogissaan on mun mielestä vähän sama kuin sosiaalinen mediakin. Harvoin kukaan facessa tai instagramissakaan jakaa ihan kaikkea elämässään tapahtuvaa, tai varsinkaan niitä vaikeimpia. Ihmiset kertoo surulliset ja ikävät asiat luonnollisesti vain tärkeimmille ihmisille. Sen takia voikin usein kuvitella, että facebook-kaverin elämä olisi yhtä ruusulla tanssimista ja hänen elämässään ei olisi mitään kamalaa. Mutta mielestäni onkin hyvä koittaa pitää järki kädessä ja nähdä, ettei toisen elämä ole sen parempaa. 

Mulla itellänikin on tämä huono tapa vertailla itteäni ja omaa elämääni jatkuvasti muiden elämään, ja haluisinkin päästä siitä pois. Vertailemisessa nimittäin vääristyy kaikki, kun unohtaa että muidenkin elämässä on niitä virheitä ja haasteita. Itsensä jatkuva vertaileminen ja kateus onkin pohjimmillaan sitä, että keskittyy enemmän muiden elämän ihaniin asioihin omien sijasta. Oonkin viime aikoina ruvennut tajuamaan sen, että onnellisuus ei tuu siitä että saa jotakin mitä itsellä ei vielä ole, vaan se tulee siitä kun tajuaa ja arvostaa sitä kaikkea mitä jo on. Eikä se tarkoita sitä että olis kaikkea mikä luokitellaan täydelliseksi. Nimittäin mun mielestä onnellisuus ei olekaan sitä, että kaikki elämässä on just niin perfect, vaan sitä että hyväksyy ne epätäydellisetkin asiat ja elää niiden kanssa.

Jotenkin outoa kirjottaa tänne tällästä pohdiskelevampaa tekstiä, koska en oo tätä koskaan ennen tehnyt. En tiedä saatteko tästä edes mitään selkoa, mut halusin nämä kaikki ajatukset silti vapauttaa mun päästä. Kaiken tän sepostuksen pointti mulla kuitenkin oli, että mä en oo täydellinen, kukaan ei ole, eikä koskaan tuu olemaankaan. Joten nautitaan niistä epätäydellisyyksistäkin meissä, koska ne tekee meistä ihmisiä, eikös? :) 

Loppuun vielä epätäydellisiä ja epäonnistuneita kuvia, joita en kyllä ikinä aatellut tänne blogin puolelle pistää, mut onneks säästin haha! :D
Uploaded from Photo Slice
_MG_9850
Uploaded from Photo Slice
_MG_9451
Uploaded from Photo Slice

235 kommenttia:

 1. mahtavaa kun sun ikäinen ihminen on niin kypsä, että osaa ajatella asioita niin tervejärkisesti ja kirjottaa niin hienosti tälläisestä aiheesta :) oot mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii isoiso kiitos sulle! :* Toi on ihana kuulla :)

   Poista
 2. Ihanaa kun joku kerranki muistuttaa näin tärkeistä asioista! Nyt arvostan sua taas yhen askeleen enemmän! Ainahan joku osa kuvista epäonnistuu, mut ei muuten tulisikaan niitä näteimpiä. Respect :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih apua, kiitos!! :) Tää asia onkin sellanen joka iteltänikin usein unohtuu, ja mun mielestä ihan liian harvoin tästä muistutetaan! Ja niimpä, ilman epäonnistuneita kuvia ei tulisi myöskään niitä onnistuneita :)

   Poista
 3. voi vitsit! oot kyllä ihan sairaan ihana! :*

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi kolme alinta kuvaa ei oo edes mitenkään epäonnistuneita :d
  mutta oon samaa mieltä sun kanssa !
  paitsi että musta on niin vaikee kuvitella sun epätäydellistä puolta, kun oot noin mielettömän kaunis ja sulla on ihana huone ja kaikkee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun mielestä on! :D Ja usko pois, mussa on paaaaljon epätäydellisyyttä!

   Poista
 5. ei nuissa kuvissa oo mitään muuta vikaa ku ilme :( valaistus on ihana ja kaikki , nyyh !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niitä epäonnistuneita otoksia niiden täällä julkaistujen joukossa, joten sen takia valaistus on tottakai mietitty. :)

   Poista
 6. Oi ihana postaus, aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuulla et pidit, kiitos! :)

   Poista
 7. luin otsikon ja ajattelin, että voi ei, taas joku bloggari jaksaa jauhaa tästä samasta ja äärimmäisilleen kuluneesta aiheesta.. mutta ei, Tää teksti oli aivan mahtava! Kiitos kovasti kun jaoit nää ajatukset, kuva susta muuttu heti paljon positiivisemmaksi (ei sillä, että se joskus negatiivinen olis ollutkaan). Oon ihan vilpittömästi ilonen tästä kirjotuksesta, lisää vastaavia ehdottomasti jos vaan siltä tuntuu:). Näin vielä loppuun, että sun blogis on aivan ihana! Kauniita kuvia ja kaunis tyttö + sujuvaa tekstiä:). Eipä mulla muuta tähän hätään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauu kiitos paljon sulle! ♥ Niin ihanasti sanoit, ihan huippu kuulla! Ja jos jotain joskus rupeaa taas mun päässä hyrräämään niin voin toki harkita lisää tälläsiä sepostuksia :)

   Poista
 8. Oon iha samaa mieltä ekan anon kaa!!:-) oot tosi fiksu, ja oot niin ihana!! Anteeks hyppään tällee aiheesta, mutta oks koskaan miettiny et voisiks tehä get ready with me videota?:-)
  Oot niin kaunis, ja ihana!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoos, niin ihana kuulla! Ja voin harkita :)

   Poista
 9. Täyttä asiaa koko teksti ! Oli just kiva lukea sulta tällasia pohdiskeluja vaihteeks. :-) Ja haha mahtavia noi kuvat, tollasia aina kertyy kameraan miljoona niitten muutaman onnistuneen otoksen lisäks.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiettä niin kiva kuulla! :) Ja nimenomaan!

   Poista
 10. kirjotit mahtavan tekstin! niinhän se on ettei läheskään kukaan kerro elämänsä huonoista asioista tai laita huonoja kuvia esille. tosi hyvä postaus! (:

  VastaaPoista
 11. voi että, ihan loistavaa tekstiä! ♥

  VastaaPoista
 12. Toi on niin totta mitä kirjotit, oon ite just miettiny iha samoi juttui ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tulipas sit sopivaan aikaan! :P Mut huippu ihana kuulla :)

   Poista
 13. sellasta vaan että kyllä bloggaajalla voi olla noi kaikki mitä sanoit tossa alussa. ja Seppänen vinkki kaikille, että jos bloggaaja ei bloggaa vähään aikaan, silloin voi ajatella ettei tällä mene hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten on niitä muita kiireitä ettei ehdi istua koneella. Itsellänikin menee joskus ikuisuus kun en kirjoita, mutta se harvoin tarkoittaa etteikö kaikki olis hyvin.

   Poista
  2. Niin, pitää muistaa että bloggaajillakin ON oikeesti muuta elämää kuin bloginsa. :D

   Poista
  3. Komppaan teitä kahta edellistä! Mullakin on yleensä silloin vaan paljon kivaa häpeninkiä elämässä, ettei blogille vaan yksinkertasesti riitä aikaa :) Ei se todellakaan automaattisesti tarkoita ettei bloggaajalla mene hyvin.

   Poista
 14. Onks toi laukku Hennesistä kestävä ja mahtuuks sulla koulukirjat siihe ? :o Meinasin ite tänää ostaa, mut aattelin tulla eka kysyy sulta ;) Käyn vaikka sitte huomenna tempasemassa mukaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kestänyt ainakin tän puol vuotta mun kovassa käytössä ihan huippu hyvin! :) Ja mahtuu kaikki koulukirjat.

   Poista
 15. tää oli tosi hyvä teksti, itelläkin tuntuu tää välillä unohtuvan!

  VastaaPoista
 16. Lisää tämmösiä :) en kestä kuukautta ilman sun postauksia, lähös siis espanjaan kuukaudeks. Pitää yrittää kattoo sielt sun postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin vaikka tehdäkin, jos joku rupeaa taas joskus mun päässä pyörimään :) Ja haha eikää niin kiva kuulla!

   Poista
 17. oi vautsi. itekki voin myöntää välillä uppoutuvani blogien teksteihin upeisiin kuviin ja maailmaan, ja välillä tuppaa jopa unohtumaan se että kaikkea ei sinne blogin puolelle paljasetakkaan. ihan uskomattoman mahtava teksti ja hyvä tarkotus (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi käy kyllä varmasti monelle, myös mulla itellekin. Mut voii niin ihana kuulla toi, kiitos!

   Poista
 18. pakko myöntää, että oon ajatellu sun ja parin muunki bloggaajan elämän olevan täydellistä. mut tää oikeesti avas mun silmät, ihan mahtava teksti :) hyvä et kirjotit tästä aiheesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippu kuulla jos ajatukset selkeni, on oikeesti ihan oman ittensäkin vuoksi tärkeetä ymmärtää ettei kenelläkään muulla ole elämä virheetöntä :)

   Poista
 19. Hyvä teksti, sai todella ajattelemaan. Ja ihanaa kun laitoit noita epäonnistuneita kuvia!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kiitos hirmusesti, just tota mä tällä toivoinkin! Ja haha, onneks ne pistin vaikka vähän aluksi epäröin :P

   Poista
 20. Tää on varmaan paras koskaan lukemani postaus!

  VastaaPoista
 21. Täyttä asiaa koko teksti! Ihanasti kirjotettu ja näinhän se menee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuulla, kiitti hurjasti! :)

   Poista
 22. tää jos joku oli täydelline postaus! ironista sinänsä kun aihe oli just täydellisyyttä vastaanxD mutta puhut ihan asiaa!:) ja noi kuvat täydensi tän postauksen mielettömän vaikuttavaks:DD

  #respect

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikää haha totta xD Mut kiitos ihan hirmusesti!

   Poista
 23. Todistit minulle juuri, että olet fiksu. En siis tarkoita kirjaviisasfiksu vaan osaat katsoa maailmaa ja ymmärrät, mitä näet. Arvostan tätä todella paljon kaikissa ihmisissä (ystävissä, sukulaisissa, bloggaajissa....). Pidä kiinni näistä ajatuksista! En pane pahakseni, jos tämmöistä pohdiskelevaa postausta tulee joskus jatkossakin. Kaiken kaikkiaan loistava postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, isoiso kiitos! vitsit miten kiva kuulla, tulipa hyvä fiilis sun kommentista! :) Voisin vaikka jatkossa näitä tehdäkin, jos joku rupeaa taas päässä pyörimään!

   Poista
 24. Tää oli todella hyvä teksti ja hienosti kirjoitettu! Noi kuvat lopussa oli kanssa ihan hauskoja :D

  VastaaPoista
 25. hyvä aihe tehdä postaus en oo ite aatellukaa tota

  VastaaPoista
 26. Ihana postaus! oli tosi kiva lukea ja laitto vähän omiakin ajatuksia liikkeelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiettä niin kiva kuulla jos herätti ajatuksia :) Kiitos paljon!

   Poista
 27. Täytyy kyl sanoo että en oo ikinä tainnut nähdä näin hyvää postausta. Yleensä mulle ei olis tullut mieleenkään lukea tuota kaikkea, mutta nyt tää oli just totta, ja laitto mut ajattelemaan ihan oikeasti. Mulla on itellä just tosi huono juttu, että vertailen itteeni niin paljon muihin ihmisiin, ja ehkä tää teksti vähän vähensi sitäkin.:D Pitäs varmaan sanoa että kiitos! Noi kuvatkin oli just parhaita! Oot aivan ihana. ♡:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauu menin ihan sanattomaks! Kiitos sulle :*

   Poista
 28. wow! huippu postaus ja hyvin kirjoitettu! :)

  VastaaPoista
 29. Ihan mahtava postaus Aada, toit asian todella hyvin esille! :-)

  VastaaPoista
 30. Puhut vaan niin totta! Ja ihan parhaita noi sun epäonnistuneet kuvat :D

  VastaaPoista
 31. Tosi hyvin kirjoitettu! Täyttä asiaa ja ennenkaikke: totta! :)

  Maria

  VastaaPoista
 32. siis aivan järjettömän hyvä postaus! ja kiva et kehtasit laittaa ittestäs kuvia jotka ei oo "täydellisiä" :D

  VastaaPoista
 33. Täyttä asiaa koko teksti :)! Hyvin kirjoitettu ja laitto omat ajatukset liikkeelle :)!
  Ihan huippu postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii niin huippu kulla, iiso kiitos! ♥

   Poista
 34. Tää on se syy, miks mä rakastan sun blogia: et kaunistele ollenkaan elämääs ja vaikutat olevan älyttömän sinut ittes kans! Keep going, vaikutat ihan mahtavalta :-)!

  VastaaPoista
 35. totta turiset !

  pakko kysyä että mistä toi ekan kuvan takki on? perfect <3 etin koko viime talven ton tapasta

  VastaaPoista
 36. Tosi hyvää tekstiä! Tästä aiheesta pitäis mun mielestä yleensäkkin puhua enemmän. Vaikutat kypsältä ikäisekses! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, mun mielestäkin tää aihe on liian harvoin esillä! Mut ää voi kiitti paljon <3

   Poista
 37. tosi hyvä postaus! tää tärkee juttu unohtuu usein kaikil

  VastaaPoista
 38. just säkön valitin jotai äidille mitä mulla ei oo, mutku tulin tänne lukee sun postauksen nii mun ajatukset muuttu iha toisii ! oon ihaillu sun blogii ja sun kuvii iha mielettömästi ♥ osasit kirjottaa ihan mahtavasti ja se kolahtikin just mun kohalle !! oot huikee tyyppi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän tuli sitten just sopivasti, niin kiva kuulla! Ja voi kiitos paljon :)

   Poista
 39. Ihana ja fiksusta aiheesta kertova, teksti on täyttä totta!:)

  VastaaPoista
 40. Hyvä postaus Aada! Laittoi kyllä väkisinkin ajattelemaan tätä asiaa. Hienoa että laitoit tämän todella tärkeän asian esille.
  Eipä se elämä aina ole sitä ruusuilla tanssimista. Itsekin vertailen itseäni muihin, mutta pitäis vaan ymmärtää se (niinkuin tekstissä sanoit) että kenenkään elämä ei ole täydellistä eikä tuu ikinä olemaankaan.
  Tuo asia on tärkeä bloggaajalle. Itse kirjoitan myös blogia ja harkitsen tarkkaan sen minkä haluan blogissani jakaa. Ja moni bloggaaja antaakin blogissaan sellaisen positiivisen vaikutelman omasta elämästään.
  Kiitos paljon sinulle Aada, että kirjoitit tästä asiasta,olet ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, niiin totta! Ja toivottavasti säkin pikku hiljaa pääsisit pois tosta vertailusta, itekin yritän kokoajan. Iso kiitos sulle ihanasta kommentista, olet itse ihana! :*

   Poista
 41. Totta joka sana! Nää tämmöset syvälliset postaukset on kivoja vaihteluja :-)

  VastaaPoista
 42. ttoi teksti oli niin totta! :)
  ja oletpa sinä söpö ja kaunis !♥

  VastaaPoista
 43. Todella hyvä teksti ja niin totta! Ihmettelen kyllä, että miten joku voi edes ajatella toisen elämän olevan täydellistä, kun me ihmiset ollaan niin epätäydellisiä eikä kukaan välty riidoilta, itkuilta ja vaikeuksilta, vaikka niistä ei blogissa mainitsisikaan. :) Paras on kuitenkin keskittyä tekemään omasta elämästään mahdollisimman "täydellistä", jo positiivinen asenne auttaa paljon ja se, ettei kadehdi sitä mitä muilla on vaan on kiitollinen siitä mitä hyvää itsellä on. :) Niin ja ihania nuo sun "epäonnistuneet" kuvat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiettä kiitos! Ja jep, jotenkin ei vaan kaikki tota osaa miettiä (en nimittäin aina itekään). Ja nimenomaan, joskus erehtyy keskittymään enemmän muiden elämän ihaniin asioihin, että meinaa unohtaa ne oman. Oliskin tärkeetä koittaa päästä vertailusta eroon, mut ei se tottakai tapahdu noin vaan.

   Poista
 44. mun mielestä paras postaus sulta tähän mennessä

  VastaaPoista
 45. TÄYTTÄ TOTTA! Tää teksti on kuin suora kopio siitä mitä mäkin monesti ajattelen, upeesti kirjoitettu! Kiitos tästä, tää varmasti avartaa monien ajatuksia. :-) Aada oot huippu. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauu isoiso kiitos sulle henna! Sä oot huippu ❤

   Poista
 46. En voi uskoo että sun ikänen tyttö osaa kirjottaa noin hyvin ja täyttä asiaa!
  Mahtavaa♥

  VastaaPoista
 47. Aivan ihana postaus Aada! Voisit tehdä tällasia vaikka useamminkin koska tää oli todella hyvä teksti ja täyttä asiaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii ihana kuulla, kiitos!! Voisin vaikka joskus tehdäkin :)

   Poista
 48. Todella hyvä postaus!! Ja kuvat :DD kiva välillä tälläinen "epätäydellinen" postaus ;)). Ja pakko vielä tähän loppuun sanoa että tää blogi on aivan mahtava!! Kuvat on tosi ihania, kirjotat tosi ihanasti ja kaikki sun ostokset ovat aina nii houkuttelevia että usein itsekin menee ostamaan samoja tuotteita :D ja sun postaukset piristää ihanasti päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on oikeesti niin kiva kuulla, kiitti paljon ihanasta kommentista! :)

   Poista
 49. Aiemminkin tuola mainittiin, että otsikkoa katsomalla tuli semmoinen olo, että taas yks jauhanta samasta aiheesta yhdessä blogissa. Aloin kuitenkin lukeen teksitä ja kirjoitit asiasta niiiin hyvin, ettei sitä lukemista voinut kyllä lopettaa! Täysin asiaa ja kerrankin tuli kunnolla sellainen fiilis, että kirjoittaja todellakin on sitä mieltä, mistä kirjoitti (tehdessään tällaista postausta)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauu nyt menin kyllä ihan sanattomaks! Kiitos sulle :*

   Poista
 50. Hei ihanaa, nyt mää nään että toi hymy ei oikeesti oo liimattu sun kasvoille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voiettä toi on huippu kuulla! :)

   Poista
 51. Täyttä asiaa, oot mahtava ja kaunis ! :)

  VastaaPoista
 52. hei ihan huippu postaus! :) ja vielä kun lisäsit tohon loppuun noita kuvia, teki täst vielä paremman (vaikka noi kaikki kuvat ei kyllä oo epäonnistuneita)! (:

  VastaaPoista
 53. Etsä mun mielestä ees ole täydellinen, ruma nenä ja oot liiian laiha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin no, et säkään taida olla.

   Poista
  2. No en usko et toi postaus tarkotti sitä et tänne tullaan haukkumaan... Jokku asiat olis iha hyvä pitää omana tietonaan...

   Poista
  3. Mutta sitähän Aada tällä tekstillä halusikin sanoa, ettei hän, eikä kukaan muukaan ole täydellinen.

   Poista
  4. Noi kolme edellistä näköjään vastaskin jo mun puolesta! Ihan totta puhut, en oo täydellinen, niinkun tekstissä sanoinkin :)

   Poista
 54. Tää oli aivan ihanaa tekstiä, ja tällanen postaus oli just sitä mitä olin toivonutkin! Luin moneen kertaan, ja tuli itellekkin ihan hirveen hyvä fiilis! En edes osaa sanoin kuvailla, kuinka tää postaus sai mut haukkomaan henkeä! :D Ihan hirmu upeeta, puhut niin asiaa!

  Saisinko mä linkata tän postauksen mun omassa blogissa? Tää on niin uskomattoman hyvin kirjotettu, ja sai mut hymyilemään heti ensimmäisen lauseen luettuani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii niin huippu kulla, iiso kiitos ihanista sanoista! ♥ Ja tottakai voit!

   Poista
 55. Ihana ja hyvä postaus! Oikeesti oot tosi ihana! :)

  ps. laittaisin bloggertilillä , mutta en oo nyt kirjautuneena ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiettä kiitos, itse olet ihana! Ja eipä mitään :)

   Poista
 56. Hieno postaus. Oot rohkea kun uskalsit laittaa noitakin kuvia ja kiva kun kirjoitit välillä tällaistakin tekstiä! :)

  VastaaPoista
 57. Oon samaa mieltä ku Vilma tossa ylempänä. ^-^ Sulla on tosi harvinainen taito, joka tulee olemaan varmasti hyödyksi tulevaisuudessa! (:

  VastaaPoista
 58. oi oot niin ihana! noi kuvat oli ihan parhaita!:D <3

  VastaaPoista
 59. Ihan totta ajattelet! :) Oon ite semmonen ihminen että vertailen itteä tosi paljon muihin ihmisiin.. välillä tuo asia pääsee unohtumaan.

  Ps. Miks sulla menee aina niin sujuvasti kaikki tekstit ja kirjottelet tänne tämmösistä "vakavammista asioista" silleen että sua vois uskoa aikuiseks? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tapa mullakin.. Siksi tää aihe onkin mun mielestä niin tärkeä, koska monet vertailee paljon itteään muihin ja nää asiat unohtuu :) Ja voiapua mitä tähän nyt vastaisi :D Kiitos!

   Poista
 60. Aivan mahtava postaus! Ihanaa miten fiksusti kirjoititkaan, kaikki mitä tuohon kirjotit on kyllä täysin totta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii niin huippu kuulla, isoiso kiitos! :*

   Poista
 61. Oon jo jonkin aikaa seuraillu tätä sun blogia, mutta nyt vasta liityin lukijaksi, koska mun mielipide susta muuttui ihan täysin! Vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä ja jalat maassa-tyypiltä:) Tää oli tosi hyvä postaus ja musta oli kiva lukea tällaista vaihteeksi, ei tosin sillä, että edellisissä postauksissa olisi ollut jotain vikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin huippu kulla, kiitos tositosi paljon! ♥

   Poista
 62. Vaau! Tosi hyvin osaat kirjottaa tekstiä omista ajatuksista! Toi on niin totta. Monesti ajattelee että kuin täydellistä tonki elämä on jne, mutta eihän sitä voi tietää mitä sen elämään sisältyy oikeasti. Olis tosin aika synkkää lukea postauksia joissa kerrottais vain vaikeita ja surullisia asioita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon! Noin itekin aina välillä erehdyn ajattelemaan ja varmasti moni muukin. Sen takia nää asiat on mun mielestä niin tärkeetä muistaa :) Ja toikin on totta, mielummin niitä positiivisia asioita lukee!

   Poista
 63. tosi hyvä teksti, ja kiva kun teit tälläsen! ei kenenkään elämä oo täydellistä, sehän on totta. Ihanan hauskat kuvat!

  VastaaPoista
 64. Arvostan sun blogia viel enemmän tän jälkee! Hyvä postaus :) ja noi kuvat!!

  VastaaPoista
 65. you are so beautiful ♥
  your photos are amazing:)

  VastaaPoista
 66. Toi teksti oli niin elosaa ja hyvin kirjotettu!:)
  hennajanette.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti niin ihana kuulla, kiiitos! :)

   Poista
 67. ihana postaus:)! i like! huomas selväst et seisot täysin sanojes takana, etkä puhunu mitää puuta heinää :D ei kenenkään elämä oo pelkkää ruusuilla tanssimista ja oli hyvä ku kirjotit siitä tänne, toivon et sellanen ku on luullu niin ni tajus nyt sen.
  blogis on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on kiva kuulla :) Ja nimenomaan!

   Poista
 68. Mulla tuli tästä postauksesta mieleen vertauskuvallisesti "filmitähti ilman meikkiä", kun tää oli sellanen missä asiat kerrottiin ja näytettiin niinkuin ne voi olla! Mut siis näiden muiden uskollisien lukijoiden kanssa kiitän sua tästä silmiemme avartamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah totta! Ja voi kiitos niin paljon sullekin :*

   Poista
 69. Ihana postaus piristi päivää paljon, ja nuo kuvat mahtavaa että uskalla olla juuri tuon kaltainen etkä pelkää muiden mielipiteistä:)

  VastaaPoista
 70. Oon täysin samaa mieltä ja aivan mahtava postaus! :) Melkein rupesin itkemään, kun oli niin koskettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääk voi kiitos hirmusesti! Sä sait melkeen mut :D

   Poista
 71. lyhyt kommentti. OOT IHAN PARAS!!<3 sain just vähän aikaa sitte just tollasen: "miks sun elämä on nii täydelline" kommentin ja ajattelin ihan samalla tavalla ku sä(: jee kiitos et kirjotit tän munki puolesta! Ja varmasti monenmonen muun(:

  VastaaPoista
 72. Tää postaus oli aivan MIELETÖN! En voi muuta kun nostaa hattua.Toi oli upeeta tekstiä,ja niin totta! Ja ihailen rohkeuttas laittaa tänne noita "epäonnistuneitakin" kuvia,vaikka näytit musta kaikissa ihan supersöpöltä! :3 Vaikutat niin ihanan aidoltaja tosi kypsältä ikäsekses.Wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apuaa niin huippu kuulla, isoiso kiitos! :*

   Poista
 73. oiii tää on ihan super hyvä kirjotus!

  VastaaPoista
 74. aada mä arvostan tosi paljon sitä että teit tän postauksen ! niin oikeasta asiasta puhut ! uskon että tää teksti teki moneen lukiaan vaikutuksen :) ja haha noi epäonnistuneet kuvat , hyvä lisä tähän postaukseen <3

  VastaaPoista
 75. Tosi hyvä postaus, sain vähän uutta näkökulmaa susta. :)

  VastaaPoista
 76. fiksuja sanoja, oon niin samaa mieltä sun kanssas :)

  VastaaPoista
 77. Toi on nnnnniiin hyvin kirjotettu, että ei jääny kertakaikkiaan mitään kysyttävää!! Loistopostaus :)

  VastaaPoista
 78. Kerranki tää asia tuli oikeesti kunnolla esiin. Noi kuvat on tosi ihania siltikin ja mulle ne ainakin kertoo paljon!

  VastaaPoista
 79. kiva postaus (: ja onko sulla luonnostaan ton väriset hiukset? käy tsekkaa munki blogi jos kiinostaa!

  VastaaPoista
 80. jes tää sai mun silmät aukenemaan oikeasti, kiitos paljon!!

  VastaaPoista
 81. Tää oli ihan huippu postaus ! Ja noi kuvat oli hauskoja oikeestaan :D :)

  VastaaPoista
 82. Tää oli täyttä asiaa! Itekin huomaan monesti vertailevani itseäni kaikkiin kauniisiin bloggaajiin, ja sit harmittelen peilin edessä et miksi en voi näyttää samalta. Sitä unohtaa et varmasti jokaisella niillä upeilla bloggaajilla joita kadehdin on joku osa omassa ulkonäössä mistä ei pidä, vaikka toiseen silmään näyttäisikin "täydelliseltä".
  Tää postaus pisti mut todella miettimään, mitä arvostan omassa itsessäni. Vau, ei haittaa jos tällasia tekstejä tulee lisää jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 83. niin totta kaikki! ja toi vika kuva on ihana :))

  VastaaPoista
 84. Ihana postaus !<3 oot tosi kypsä ikäsekseks ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
 85. huippu postaus ja oon miettiny ite iha samaa!! :) vitsit kuolin noille kuville iha sairaan ihanii XD mut oikeesti oot tosi rohkee ku pistät semmosii epäonnistuneitaki tänne blogii ku niitähän siis löytyy kans kaikilta!! :) ja vaikutat oikeesti just nii kypsältä jne nii pysy tollasen oot ihana! :)

  VastaaPoista
 86. voi kun hyvä postaus! (-: tekisit joskus jonkin mielipide / just tällasen asiapostauksen videolla? :-)


  ffavorite.blogspot.com

  VastaaPoista
 87. Oon ajatellut itse tätä asiaa myös monesti ja tosi kiva kun kirjoitit tästä. Teksti oli muutenkin tosi hyvää luettavaa ja vain täyttä totta!
  Oikeassa elämässäkään ei kukaan ole täydellinen niin miksi blogissakaan? Sait hymyn mun huulille kiitos siitä! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 88. Siusta tuli just miun silmissä paljon inhimillisempi eikä pelkkä kaunis kuva :) kiitos tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 89. Loistava teksti Aada! :-) Vaikka just vaikuttaiskin että olis kaiken maailman tonnin älypuhelimet, järkkärit ja kokoajan uusia vaatteita ja Diorin tuoksuja, on hyvä muistaa, että bloggari ei ehkä just kerro niitä riitoja (ja varmaan suurin osa jättää niin tekemättä, onhan riidat kuitenkin aika henkilökohtasia yleensä), tai, että hänkin on normaali ihminen ja kaikkeen ei aina ole varaa yms. Sun teksti kiteytti hyvin ne asiat, mitä oon joskus itellin pohtinut :)!

  VastaaPoista
 90. mahtavia sanoja, puhut aivan totta!
  ja ihan pakko sanoa, että just ihana ku laitoit nuo kuvat. ei selvästikkää tarvi olla täydellinen ollakseen hullun söpö! :)

  VastaaPoista
 91. hyvä kun kirjoitit tästä aiheesta vaikken lukenutkaan puolia :DD

  VastaaPoista
 92. totta! on mukavaa lukee noita sun pohdiskeluja! ja noi kuvat on ihanii!♥

  VastaaPoista
 93. haha funny outtakes ^^ have a nice day :)

  VastaaPoista
 94. Tää postaus oli ihan mahtava! Ihan uskomaton! Koko teksti on kuin omasta päästäni kirjoitettua, sillä oon niin samaa mieltä. Todella hyvin kirjoitettu, en voi muuta sanoa. Sait mut ihan sanattomaksi, samastuin tohon tekstiin niin paljon. Kiitos Aada! ♥

  Ihania kuvia, hih!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 95. Tosi hyvin oot kirjottanu, tää teksti pisti miettimään..! Kaikki mitä kirjotit on täysin totta ja sain uuden kuvan myös susta! Ennen mä oikeesti ajattelin että sun elämä on aivan täydellistä vaikka silti tiesinkin että ei kenenkään elämä voi olla sellaista. Tää on nyt tosi sekavasti sanottu mutta toivottavasti ymmärsit :D ++ noi kuvat on söpöjä :3

  VastaaPoista
 96. Oikeesti respektit sulle osaat kirjottaa niin hyvin tämmösistä asioista monilla muilla eiois ees tullu mieleen tääkään!:)

  VastaaPoista
 97. Superhyvä teksti, oot vaan niin oikeessa! Ite kans muuten tein joku kuukausi sitten tälläsen postauksen missä on epäonnistuneita kuvia, parhautta !:D

  VastaaPoista
 98. mistä noi sun varvastossut on jotka näkyy noissa usa kuvissa? :DD outo kysymys varmaan mutta kun oon jo jonkin aikaa ettiny just ton tapasia :DDD

  VastaaPoista
 99. Ihana postaus! Mun on pakko kysyä, vaikka tätä on kysytty sulta varmaan aika paljon, mitä ulkoasua/mallia käytät täs blogis?:)

  VastaaPoista
 100. Hieno postaus! Hyviä pointteja osasit ottaa esille. Minullakin, kuten monella muullakin, on paha tapa verrata itseään jatkuvasti muihin ja kadehtia toisten elämiä, vaikka heidän tarjoamansa kuva siitä onkin usein juuri sellainen, kuin he haluavat sen olevan. Toisen elämien kadehtiminen on loppujen lopuksi niin turhaa kuin vain voi olla, sillä kukaan ulkopuolinenhan ei mitenkään voi tietää, millaista se todellisuudessa on.

  VastaaPoista
 101. Puhut täyttä asiaa, oot aivan mahtava mimmi! :)

  VastaaPoista
 102. kiva postaus:)! ja tuli mielee että kuinka kauan oot kasvattanu noita sun hiuksias ku ne on noin hirmu pitkät! :D

  VastaaPoista
 103. love your blog and your instagram account! your photos are super pretty! =)

  Check out my latest OOTD :-)

  VastaaPoista
 104. tuo tekee susta aivan ihmeellisen ihanan et myönnät ja kerrot kaikille meille et mikään ei ole täydeellistä mut oot huippu!!:)

  VastaaPoista
 105. ooot ihanaja ihana postauss!!:))

  VastaaPoista
 106. ihana postaus ihana oot!:))

  VastaaPoista
 107. Oli ihan mahtavaa lukea tätä tekstiä! :) Toit itsestäs tosi erilaisen puolen esiin, ja olit perustellu joka kohdan hyvin. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 108. lisää tälläsiä syvällisiä postauksia! :)

  VastaaPoista
 109. Niin hyvä teksti! ja oot maailman söpöin näissä kuvissa! ;)

  VastaaPoista
 110. Vau mikä teksti! Tää sun blogi on aivan mahtava, oot ihan huippu :) Ihanaa että laitoit noi kuvat tonne loppuun, vaikka susta ei rumia kuvia saakaan!

  VastaaPoista
 111. Ihan asiaa koko teksti:) Sori jos poikkeen vähä asiasta ja kysyn että mistä toi ruskee laukku on, joka on esim. Tokassa kuvassa?:)

  VastaaPoista
 112. todellista tekstiä oli ja sun ulkonäkö on lähellä täydellisyyttä!

  VastaaPoista